Z ulično hrano povezujemo podeželje in mesto. Ne zamudite naše naslednje hude kuhne, kjer oživimo mestno središče s svežo in unikatno ponudbo. Vsaka jed ima svojo zgodbo in je povezana z vsakdanjim življenjem in kulinariko Idrijsko-Cerkljanske regije.
Skupaj z lokalnimi ponudniki iščemo nove gastronomske poti.

Podeželske potke in ceste ter osamljene domačije skrivajo marsikatero pozabljeno jed, Idrija kot rudarsko mesto pa ponuja številne dobrote, ki jim želimo dati mesto na krožniku.

ULIČNA HRANA

Pridi do stojnice, postrezi si in okušaj lokalne dobrote na bližnji klopci ali pa kar v parku. Doživi idrijsko-cerkljanske jedi na sodoben način!

JEDI S STOLETNO TRADICIJO Z MODERNIM PRIDIHOM

Domačini so kljub težkim pogojem znali ustvarjati kulinarične mojstrovine. Vse jedi, ki jih pripravljamo, ponujajo svojo zgodbo. Prisluhnite ji ali pa jo kar okusite!

POVRATNA IN BIORAZGRADLJIVA EMBALAŽA

Jedi ponujamo v povratni in biorazgradljivi embalaži. Narave ne želimo onesnaževati z nepotrebno plastiko, z veseljem pa pomagamo obiskovalcem z nasveti za pravilno ločevanje odpadkov.

OŽIVITEV MESTNEGA SREDIŠČA

Huda kuhna je priložnost za druženje, sprostitev in okušanje. Začutite hrano in se predajte sončnim žarkom idrijskega mestnega središča.

Close Menu