Izštekajte se z nami – prefinjeno in občutno!

 V času, ko stres in bombardiranje z informacijami zaznamujejo naš vsakdan, še vedno obstajajo kraji, kjer lahko uživate v miru in izkusite skrivnostno dediščino, ki jo je narava ustvarjala skozi milijone let. Odkrivajte skupaj z nami naravne in kulturne fenomene, ki so edinstveno preoblikovali Idrijsko-Cerkljansko regijo. Spoznajte, da pri nas iz malega ustvarjamo prefinjenost.
 

Združujemo in povezujemo

V društvu Hudournik smo povezali lokalne gostinske in turistične ponudnike, s skupnim ciljem promocije in razvoja mest in podeželja v Idrijsko-Cerkljanski regiji v celoti. Vodi nas želja, da domačim in tujim obiskovalcem približamo lepote, kulinariko, tradicijo in dediščino tega čudovitega dela Slovenije, ki ga zaznamujejo veličastni naravni pojavi. Tako kot se hudournik čarobno in iskrivo preliva skozi doline, v društvu v ospredje postavljamo svežino in mladostno živahnost. V društvu smo aktivni tako »kleni« Idrijčani kot tudi »vnanji«, ki smo se zaljubili v čarobnost in skrivnostnost Idrijsko-Cerkljanske regije, v kotičke z nenavadnimi zgodbami in ljudi s posebnim karakterjem.
 

Iz globočine do nebes

Z nami vam ne bo dolgčas! Odkrivajte skrite kotičke odmaknjene narave, kuhajte po domače, vandrajte po okoliških gričih, čofotajte v rekah in pod slapovi, poslušajte zgodbe o pozabljenih časih, razvajajte si brbončice, spoznajte domače živali, stopite v skrivnostno podzemlje ali pa si privoščite “nebeško” razvajanje.
Zatorej……. Izštekajte se iz mestnega vrveža in službe, izštekajte svoj um in se udeležite izštekanih, a prefinjenih dogodivščin z Društvom Hudournik!

Ekipa

Drejc Kokošar

predsednik in vodja sekcije za turizem

Petra Žitnik

podpredsednica

Tilen Božič

vodja sekcije za kulinariko

Vesna Erjavec

stiki z javnostjo

Tomaž Markič

blagajnik

Close Menu